sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Drogați în miez de noapte! De ce i-au ridicat polițiștii?

  de Special Arad | 15 mai 2015, 9:47 AM | Naţional

  0

  Doi tineri din Timișoara, unul de 20 de ani, celălalt de 24 de ani, și-au luat în miez de noapte obișnuita – pentru ei – doză și apoi i-a cuprins spiritul artistic.

  O patrulare obișnuită pe aleile campusului universitar din Timișoara avea să ia o întorsătură neașteptata pentru jandarmii de la Gruparea Mobilă, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Aceștia aveau să observe doi tineri „înarmați” cu markere care se chinuiau sa mâzgălească niște indicatoare rutiere. Extrem de amuzați, cei doi colorau de zor semnele de tablă, continuă Opinia Timișoarei.

  Când jandarmii s-au apropiat de ei, tinerii au aruncat în iarbă niște pungulițe în care se găseau etnobotanice învelite în staniol. Jandarmii i-au luat pe sus și i-au dus la audieri. Cei doi au recunoscut că tocmai cumpăraseră drogurile. Plătiseră pentru cele 11 doze 660 de lei.

  Tinerii au fost predati politistilor care îi vor cerceta în continuare pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu, încheie opiniatimisoarei.ro.

  FOTO: opiniatimisoarei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.