Nebunie pe autostrada Arad-Timișoara! Circula pe contrasens cu 100 km/h, pe banda a doua! (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 20 iunie 2016, 12:38 PM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Momente incredibile pe autostrada care leagă Aradul de Timișoara. Alin, un arădean care circulă des pe această autostradă, având și o cameră de luat vederi la bord, a surprins un moment de nebunie al unui șofer care se îndrepta spre Timișoara dar pe contrasens!

  Acesta circula pe banda a doua cu o viteză de aproximativ 100 km/h! Pe lângă faptul că vizibilitatea era redusă din cauza ploii care cădea, șoferul inconștient nu avea aprinse nici luminile de întâlnire.

  Această nebunie putea să se sfârșească cu o catastrofă în eventualitatea unui impact cu unul sau mai multe autoturisme, date fiind condițiile de drum, dar și eventualul scenariu în care traficul era mai aglomerat.

  Filmulețul nu este unul nou, dar de câteva zile, mai precis în 18 iunie, a fost postat pe Facebook.  Vedeți filmulețul de mai jos după minutul 1:10.

  Din păcate nu este primul caz în care cineva circulă pe contrasens pe acest tronson de autostradă. Imediat după darea în folosință a acestui segment, un șofer mai în vârstă a întors brusc pe autostradă și a omorât un motociclist… Apoi s-au mai înregistrat câteva cazuri în care șoferii au circulat pe contrasens, unii chiar pe timp de noapte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.