joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sindicatul Europol îi felicită pe Petruț și Marius, polițiștii care au prins doi recidiviști în trenul Arad-Timișoara

  de Ioana Costaș | 20 octombrie 2023, 8:56 AM | Știri Arad

  2

  (foto: Sindicatul Europol/Facebook)

  Colegii noștri Petruț și Marius din cadrul Serviciului Politie Transporturi Arad sunt cei care i-au prins pe tâlharii care deposedau de bani călătorii din trenurile de pe ruta Arad-Timișoara”, este prezentarea pe care Sindicatul Europol le-a făcut-o, pe scurt, într-o postare pe pagina de Facebook, însoțită de pozele celor doi.

  Prinderea celor doi hoți a fost mediatizată – în urmă cu două zile – de IPJ Arad.

  „Chiar la sfârșitul lunii trecute un tânăr care călătorea de la Arad la Timișoara a fost deposedat în tren de suma de 4.300 lei de către doi infractori care au reușit să fugă de îndată după ce au furat banii, unul sărind din tren, iar altul fugind de sub ochii șefului de tren”, a continuat postarea Sindicatului Europol, care, în încheiere i-a felicitat pe cei doi polițiști.

  „Colegii noștri, în urma investigațiilor făcute, au reușit să-i identifice pe cei doi tâlhari recidiviști și să-i prindă, aceștia fiind acum arestați preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie calificată. Nu putem decât să-i felicităm pe colegi pentru modul în care au gestionat situația și au făcut ca ceilalți pasageri să poată călători în siguranță”, se arată la finalul postării.

  Evident, cei doi polițiști și-au făcut doar meseria, lucru pe care l-ar susține și ei – fără doar și poate – însă într-un oraș în care multe dintre știrile care implică polițiști sunt negative, cele care fac diferența nu trebuie să treacă neobservate.

  Citește și: Bărbatul care și-a înjunghiat concubina în gât, în Gara CFR Arad, condamnat la 7 ani și 6 luni pentru tentativă de omor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am ajuns să sărbătorim NORMALITATEA! 😎
   .
   Dar e bine și așa:
   – măcar acești doi Polițiști merită felicitați că fac parte DIN MICUL GRUP care și prind ADEVĂRAȚI INFRACTORI ! 👍
   – măcar ei nu-și „fac norma” prinzând vreo bâtrânică cu pătrunjel și fără Certificat de Producător sau din colegii „ascunși în boscheți” la limitări de viteză EXAGERATE sau alte restricții de circulație ABSURDE .
   – iar cel mai bine e că, presupun, nu fac parte dintre colegii, PRIETENI CU INTERLOPII și „ȘMECHERII” Aradului.
   .
   Deci, da, chiar meritâ felicitați măcar pt „picătura de normalitate” din cadrul Poliției.
   Felicitări, băieți! 👏

   +21 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.