Nebunie la Vama Nădlac! Trebuie să ai nervii tari, „sunt ocupate toate benzile de circulație”

  de Lucian Dănilă | 7 septembrie 2018, 10:13 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Trebuie să ai nervii tari odată întrat în perimetrul Vămii Nădlac cu dorința de a ieși din țară. Mulți dintre românii sosiți în luna august în concediu se întorc la muncă în străinătate, în Germania, Italia, Spania, Franța, Belgia, Austria, sau toate celelalte țări în care își câștigă o pâine peste 4 milioane de români.

  Vama Nădlac este cel mai frecventat punct vamal din zona de Vest și aici apar problemele. Din cauza controalelor se formează cozi de până la 4-5 kilometri. „Sunt ocupate toate benzile, chiar trebuie să ai nervii tari. Unele mașini sunt chiar ieșite de pe autostradă până în zona benzinăriei. Se stă mult…”, spune un arădean.

  Problema durează de mai bine de zece zile și probabil tot așa va fi pentru încă o perioadă. Motivul pentru care se stă este relativ simplu: „se fac controale pentru a se căuta imigranți”, spune aceeași persoană.

  La fel se întâmplă și pe partea de trafic greu, la camioane, acolo unde cozile depășesc uneori chiar și zece kilometri.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.