Ne vedem joi, cu un déjà vu (Best of MAFA)

  de [email protected] | 28 mai 2019, 1:25 PM | Cultură | Film

  0

  Încă din luna martie, în ultimele seri de joi din fiecare lună, până la sfârșitul anului, kinema ikon prezintă o proiecție sau o instalație inedită în sala mică (de la etaj) a cinematografului Arta. Pe 30 mai, de la ora 20, vom avea un déjà vu.

  Ediția lunii mai este „Best of MAFA (Media Art Festival Arad)”, vor fi difuzate așadar filmele primelor cinci ediții ale festivalului marca kinema ikon, și anume R.A.M. (2014), R.E.M.X. (2015), DADADA (2016), CINEMA (2017), DRN (2018).

  Intrarea va fi liberă.

  „Ne vedem joi” este un proiect susținut de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu kinema ikon. Mai multe informații și programul complet, aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.