marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ne-a arătat cum se vomită din Mercedes, chiar S Classe, într-una dintre cele mai aglomerate zone din Arad

  de Lucian Dănilă | 16 octombrie 2018, 2:46 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Aradul a câștigat mult în fluidizarea traficului pe centură odată cu deschiderea pasajului din zona CET. Nu acest lucru se întâmplă și la ieșirea din Arad spre Vladimirescu, acolo unde la orele de vârf mașinile circulă bară la bară și uneori trece chiar și o oră până străbați distanța de la Selgros la Vladimirescu.

  Ce faci dacă ai probleme de sănătate, dacă ai mâncat sau băut ceva care nu ți-a căzut bine și corpul vrea să elimine încărcătura? Păi prea multe soluții nu ai. Să oprești mașina nu prea îți vine când vezi că ai cozi kilometrice atât în spate cât și în față, astfel cea mai rapidă soluție este să deschizi portiera mașinii și să vomiți din mers…

  Așa a făcut un cetățean, pasager în Mercedesul S Classe din imagine, proaspăt adus din Germania. Aflat în giratoriul de lângă Selgros, omul a deschis portiera din dreapta a mașinii și a vomitat din mers. Nu vezi zilnic astfel de imagini, dar noi ne întrebăm dacă tot așa ar fi reacționat și dacă avea probleme fiziologice?

  Altfel, sperăm că individul și-a revenit între timp, imaginea datând de câteva seri în urmă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.