joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Naționala de polo întâlnește Grecia în barajul pentru sferturile CE din Ungaria. Doi arădeni luptă sub tricolor

  de Dan Lazăr | 19 ianuarie 2020, 8:45 AM | Sport

  0

  Naţionala de polo pe apă a României, cu doi arădeni în lot, va înfrunta Grecia luni, de la ora 20.00 (ora României), în play-off-ul pentru calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European din Ungaria.

  Tricolorii au reuşit să învingă duminică puternica formaţie a Rusiei cu scorul de 11-10, după ce fuseseră învinşi de Olanda (8-9) şi Serbia (7-15). În acest ultim meci, foștii componenți ai CS AMEFA Arad au jucat 6 minute (Robert Gergelyfi), respectiv 9 minute (Levente Vancsik FOTO stânga).

  România a terminat pe locul al treilea în Grupa B, cu 3 puncte, la egalitate cu alte două echipe, Rusia și Olanda, ultima părăsind competiția. La rândul ei, Grecia s-a clasat pe locul secund în Grupa D, după 17-10 cu Georgia, 12-10 cu Franţa şi 6-10 cu Italia.

  Muntenegru – Turcia, Germania – Spania şi Rusia – Georgia sunt celelalte baraje pentru calificarea în sferturi, acolo unde au ajuns direct câștigătoarele celor patru serii preliminare: Italia, Serbia, Ungaria şi Croaţia.

  UPDATE. Naţionala masculină de polo pe apă a României a fost învinsă de Grecia cu scorul de 14-7 (1-3, 3-2, 6-0, 4-2), luni seara, într-un meci din play-off-ul Campionatelor Europene de la Budapesta. România va evolua pentru locurile 9-12, iar în primul meci va înfrunta echipa Germaniei, care a pierdut cu 6-12 în faţa Spaniei.

  vanscsik

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.