duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii din naţionala de polo au marcat la ultimul „gong”. România a ocupat locul XI la „Europene”

  de Dan Lazăr | 24 ianuarie 2020, 8:06 PM | Sport

  0

  Locul 11 în ierarhia finală a ocupat naţionala masculină de polo pe apă a României la Campionatele Europene din Ungaria, în meciul pentru locurile 11-12 arădenii Robert Gergelyfi şi Levente Vacsik reuşind primele goluri la Budapesta.

  Reprezentativa tricoloră a surclasat echipa Turciei cu scorul de 20-3 (5-1, 6-0, 6-1, 3-1), vineri, în meciul pentru poziţiile 11-12. Alături de cei doi foşti componenţi ai CS AMEFA Arad, acum legitimaţi al cluburi din Ungaria, pe lista marcatorilor şi-au trecut numele: Fulea 5, Prioteasa 4, Radu 3, Negrean 3, Oanţă 2 şi Antipa 1.

  România nu se mai poate califica la turneul preolimpic de la Rotterdam, pentru acest lucru având nevoie de o clasare pe locurile 8 sau 9 (în funcţie de cine câştigă „Europenele”, Muntenegru, Ungaria, Spania şi Croaţia fiind în semifinale).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.