Arădenii din naţionala de polo au marcat la ultimul „gong”. România a ocupat locul XI la „Europene”

  de Dan Lazăr | 24 ianuarie 2020, 8:06 PM | Sport

  0

  Locul 11 în ierarhia finală a ocupat naţionala masculină de polo pe apă a României la Campionatele Europene din Ungaria, în meciul pentru locurile 11-12 arădenii Robert Gergelyfi şi Levente Vacsik reuşind primele goluri la Budapesta.

  Reprezentativa tricoloră a surclasat echipa Turciei cu scorul de 20-3 (5-1, 6-0, 6-1, 3-1), vineri, în meciul pentru poziţiile 11-12. Alături de cei doi foşti componenţi ai CS AMEFA Arad, acum legitimaţi al cluburi din Ungaria, pe lista marcatorilor şi-au trecut numele: Fulea 5, Prioteasa 4, Radu 3, Negrean 3, Oanţă 2 şi Antipa 1.

  România nu se mai poate califica la turneul preolimpic de la Rotterdam, pentru acest lucru având nevoie de o clasare pe locurile 8 sau 9 (în funcţie de cine câştigă „Europenele”, Muntenegru, Ungaria, Spania şi Croaţia fiind în semifinale).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.