Naționala de polo, debut cu stângul la „Europenele” din Budapesta. Arădenii Gergelfyi și Vancsik au jucat, dar n-au punctat

  de Dan Lazăr | 14 ianuarie 2020, 1:15 PM | Sport

  0

  Reprezentativa de polo a României, cu doi sportivi care s-au lansat în acest sport la AMEFA Arad în lot, Levente Vancsik și Robert Gergelyfi, a trebuit să se recunoască învinsă de echipa Olandei, scor 9-8 (2-2, 3-2, 1-4, 3-0), marţi, în Grupa B a Campionatelor Europene de la Budapesta.

  Pentru echipa României, antrenată de grecul Athanasios Kechagias, au marcat Mihnea Gheorghe (3 goluri), Andrei Prioteasa (2), Cosmin Radu (1), Vlad Georgescu (1) şi Tudor Fulea (1), în timp ce Gergelyfi a evoluat 13 minute, în care și-a încercat de trei ori norocul la poarta batavilor, iar Vancsik a intrat 10 minute în apă.

  Cei doi arădeni au jucat sezoanele trecute la CSM Oradea, însă din toamnă Vancsik evolueză la Debrecen, iar Gergelyfi la Szentes.

  Celelalte două meciuri ale tricolorilor în grupa B vor avea loc joi, cu Serbia (ora 14.00), şi sâmbătă, cu Rusia (12.30).

  Câştigătoarele grupelor vor accede direct în sferturile de finală, iar echipele clasate pe locurile 2-3 vor juca încrucişat pentru calificarea în aceeaşi fază.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.