sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  N-a fost atac! Au fost probleme tehnice…

  de Alin Olteanu | 21 iunie 2024, 4:31 PM | Știri Arad

  1

  Ca orice publicație online care se respectă (e o figură de stil…), astăzi ne-am confruntat -pentru a doua oară în istoria de zece ani a „Specialului”- cu mai multe probleme tehnice deosebit de complicate. Am mai avut noi probleme, dar doar o dată pe măsura celei de astăzi.

  Nu, nu ne-au atacat dușmanii, nu ne-au intrat în „admin” politicienii pe care-i criticăm. Nu. Nu a fost decât o problemă care a dezvoltat și mai mult priceperea unor profesioniști în IT, adică a fost nevoie de multă muncă și priceperea prietenilor noștri de la Maghost.

  Aceștia și-au făcut treaba, însă ea, „munca pe problemă”, a fost pe măsura belelei. Adică, multă!

  În consecință, v-am văduvit pe dumneavoastră, cititorii, de cititul ziarului pentru câteva ore, în cursul zilei de astăzi. Plus că v-am mai și stresat pe unii care tot ați dat clickuri și nu ați putut intra… Și mulți dintre dumneavoastră ne-ați și scris pe toate căile, așa încât și stresul nostru a fost direct proporțional.

  Astfel, fiind „chit”, nu o să ne cerem scuze, fiindcă nu poți să îți ceri scuze pentru ceva ce nu îți asumi, mai mult, că nici nu înțelegi ce s-a întâmplat. Și dacă noi nu am înțeles, atunci nici dumneavoastră (decât poate cei din domeniul IT), nu aveți cum să înțelegeți.

  O după-amiază frumoasă, la răcoare, vă dorim la toți. Și dacă nu ați apucat să citiți ziarul, citiți-l mai târziu. Știm că o să o faceți, fiindcă nu aveți de ce să vă supărați pe noi. Nu am făcut-o intenționat.

  P.S. Chiar vă mulțumim tuturor celor care ne-ați atenționat că „Nu merge site-ul!”. Doar că am încercat să glumim nițel ca să nu ne crească din nou tensiunea…

  Oricum, se lucrează încă, așa că o să ne mai enervăm de câteva ori…

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.