duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  DRPCIV blocată! Nu se poate susține nici proba teoretică a examenului de conducere

  de - | 8 august 2016, 11:32 AM | Naţional

  0

  Din cauza unor probleme tehnice, luni, nu se poate susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului auto, nu se pot face înscrieri la proba practică şi nu se soluţionează nici cererile de preschimbare, anunţă Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înamtriculare a Vehiculelor .

  „Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor aduce la cunoştinţă faptul că din cauza unor probleme de ordin tehnic, astăzi, 8 august 2016, nu se poate susţine proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.În acest moment se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi se efectuează operaţiuni de radiere”, se notează în comunicatul DRPCIV.

  sursa: Mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.