Muzică electronică pe holul Filarmonicii – un eveniment ABC

  de [email protected] | 2 octombrie 2014, 12:05 PM | Cultură | Music | Știri Arad

  0

  Pe data de 3 octombrie, în Arad se va desfășura cel mai îndrăzneț proiect de muzică electronică din istoria orașului. Binecunoscutul brand ABC propune un eveniment unde vor mixa 10 dj într-un context cu totul deosebit și original la Filarmonica de Stat Arad.

  ABC este un brand dedicat tinerilor, ce își propune, prin intermediul muzicii electronice și a efectelor vizuale să creeze o atmosferă modernă și nonconformistă, dar totodată caldă și prietenoasă. Seria ABC a început în anul 2012, evenimentele având loc în diferite locatii din Arad (ART cafe, Barfly, Nerv, La Mouche, Turnul de apă Arad), Cluj Napoca (Boiler Club) și Timisoara, fiind deja binecunoscută în rândul consumatorilor de muzică bună, publicul țintă fiind tinerii între 20 și 35 de ani.

  Cei care vor asigura muzica vor fi VID/EGAL3, DuBase, Someșan, Bread & Butter, Iorgovan, Bele Mihai, Herck, Tasteful Indiecency, Muh’Fucka și Bogdanescu.

  „Lipsa unui eveniment cu muzica electronică de calitate dedicat arădenilor și nu numai, ne-a determinat să luăm în considerare alegera unor instituții de cultură care să contribuie la atmosfera unică, specifică evenimentelor ABC. Vrem, totodată, să venim și în sprijinul tinerilor artiști arădeni, urmând ca ei să susțina un spectacol în deschiderea unor invitați de onoare”, declară organizatorii. „Considerăm importantă colaborarea cu Filarmonica de Stat Arad, fiind cu toții responsabili de educarea publicului tânăr care este intoxicat cu muzică lipsită de valoare, promovată de mass media în ultimii ani. Un pas spre educație este arta, iar muzica bună înseamnă artă!”, adaugă organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.