Muzică bună la FITN5, of Corso! | Video

  de [email protected] | 12 mai 2017, 1:34 PM | Music | Video

  0

  Ca-n fiecare an, Festivalul Internațional de Teatru Nou aduce și un mic „respiro muzical” în mijlocul săptămânii încărcate la maxim cu spectacole de teatru, iar cafeneaua Boeme din incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” se dovedește an de an un loc ideal pentru acest lucru. Joi seara, trupa arădeană Corso a fost cea care a delectat publicul cu muzică bună. 

  „Mă, da’ cântă fain ăștia!”, spunea cineva la masa la care ne-am așezat, recunoscând că era pentru prima oară prezent la un concert Corso. Da. Sunt faini, e imposibil să nu-ți placă, pentru că băieții redau cântecele celebre ale unor giganți în ale muzicii precum U2, Reamonn, George Michael, Tom Petty sau Goo Goo Dolls fără nicio abatere de la sunetul original, dar într-o notă proprie, totuși, creând o atmosferă memorabilă în care muzica de calitate primează.

  Tot în cadrul FITN5 și tot la Boeme Cafe Teatru, vineri seara urmează un recital Claudia Iuga & Q Band, de la ora 23:30.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.