miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mutanții X-Men ar putea să apară în noul film MCU, „The Marvels”

  de Special Arad | 4 noiembrie 2023, 4:21 PM | Pop Culture

  0

  Fanii speculează că mult-așteptata apariție a mutanților X-Men în franciza MCU (Marvel Cinematic Universe) se va întâmpla mai devreme decât se credea, chiar în următorul film de cinema, „The Marvels”, programat pentru 10 noiembrie. Potrivit The Direct, un „X” lăsat în noul trailer pentru o secundă mai mult decât restul textului, „Comes next”, este ceea ce unii presupun a fi un indiciu.

  Apariția mutanților X-Men în filmele Marvel a fost și este doar o chestiune de timp, după cum a confirmat și președintele Marvel Studios, Kevin Feige. Până la achiziționarea studioului 20th Century Fox de către The Walt Disney Company acest lucru nu a fost însă posibilă, deoarece 20th Century Fox deținuse licența exclusivă pentru folosirea personajelor X-Men în filmele cu supereroi, inclusiv a cuvântului „mutant”.

  După finalizarea tranzacției, care a costat 71.3 miliarde de dolari pentru compania Disney, cuvântul „mutant” a fost folosit pentru prima oară în franciza MCU în serialul „Ms. Marvel”, apărut pe Disney+ în 2022, personaj care va apărea în noul film „The Marvels” alături de Captain Marvel și Monica Rambeau.

  În noul teaser-trailer se aude și o replică care indică faptul că filmul va include multiversul, Monica Rambeau spunând: „Există o realitate diferită care se întrepătrunde cu a noastră”.

  Acest indiciu, precum și acel „X” lăsat intenționat în teaser dau motive fanilor să creadă că mutanții X-Men vor debuta foarte curând în MCU, fie într-o nouă versiune, fie tocmai cu cei din universul cinematografic marca 20th Century Fox.

  Cea de-a doua variantă pare din ce în ce mai plauzibilă, având în vedere că apariția personajului Wolverine în filmul „Deadpool 3”, jucat de actorul Hugh Jackman, a fost deja confirmată în urmă cu un an.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.