Municipiul ăsta ne bate la toate capitolele: o avocată n-a găsit taxiul și s-a urcat la volan cu o alcoolemie de se simțea mirosul până la Arad

  de Special Arad | 26 iunie 2020, 3:24 PM | Regional

  0

  O tânără avocată din Oradea contribuie din „plin” la lupta nevăzută pe care Oradea o poartă cu Aradul. Astfel, aceasta aduce un nou plus localității lui Bolojan…

  Femeia a ajuns pe mâna procurorilor de la Parchetul Curţii de Apel Oradea după ce, într-o noapte, a chefuit într-un bar din Pasajul Vulturul Negru, iar apoi, pe la 4 dimineaţa, în loc să ia un taxi, s-a urcat la volanul maşinii ca să meargă acasă.

  Poliţiştii au aoprit-o după scurt timp şi iacă așa nu a ajuns în vreun şanţ. Când a suflat în fiolă, să pice pe jos polițiștii! După, la spital, alcoolemia i-a fost stabilită la 1,77 mg în sânge.

  Ulterior, ca să nu fie purtată prin instanţă, avocata şi-a recunoscut greşeala şi a semnat un acord de recunoaştere prin care a acceptat pedeapsa care, de fapt, nu prea e pedeapsă, căci procurorii i-au dispus 10 luni de închisoare, a căror aplicare nu a fost suspendată, ci de-a dreptul amânată pe un termen de supraveghere de 2 ani.

  Sursa: ebihoreanul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.