Un muncitor de la Takata și-a pierdut cunoștința pe acoperiș. SMURD-ul, chemat de urgență să recupereze persoana

  de Luci Precup | 26 septembrie 2016, 3:33 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Clipe îngrozitoare în urmă cu 40 de minute în interiorul fabricii Takata aflată în Zona Industrială Vest. Un bărbat în vârstă de 45-50 de ani, angajat, a suferit convulsii și, din informațiile pe care le deținem la această oră, a picat din locul în care se afla. Exact nu știm ce s-a întâmplat (știrea este în curs de actualizare), dar e cert că la fața locului a fost chemat de urgență un echipaj SMURD care a trebuit să îl ridice pe bărbat, angajații fabricii neavând cum să ajungă la locul cunde se afla căzut.

  Cel mai probabil urmează o ancheta internă.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.