vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2O nouă amplă acțiune DIICOT Arad și SCCO, în aceste momente! Percheziții la 11 traficanți de droguri etnobotanice. Cine a fost reținut

  de Special Arad | 24 august 2017, 10:59 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Știri Arad. DIICOT Arad continuă acțiunile în forță. După ce vineri, săptămâna trecută, au fost ridicați Edi Pălincaș și un maior SRI, care comercializau pe piața arădeană droguri, și după ce l-au descoperit și pe interlopul implicat în trafic de droguri și  de minore, Fizidean, procurorii și ofițerii SCCO au descins joi dimineață în mai multe locații, în fieful dealerilor de etnobotanice.
  Un număr de 11 percheziții au avut loc joi dimineață în municipiul Arad. Vizați sunt traficanții de droguri din localitate, mai exact cei care, arată surse DIICOT, puneau în vânzare substanțe etnobotanice.

  Un număr de nouă persoane au fost ridicate de la domicilii și conduse la sediul DIICOT Arad pentru audieri. Este vorba despre bărbați și femei cu vârsta de până în 45 de ani. Au fost găsite un kilogram de substanțe psihoactive și droguri, plus sume de bani.

  UPDATE – Comunicat DIICOT

  La data de 24.08.2017, procurorii DIICOT – BT ARAD împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO ARAD au desfăşurat o amplă operaţiune (,,Şoricioaica,,) având ca obiect destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comercializarea drogurilor de mare risc, de risc şi de substanţe psihoactive, ce acţiona pe raza municipiului Arad, în cartierul Checheci (str.Şezătorii, Muşeţel).

  În cursul zilei de astăzi, procurorii DIICOT – BT ARAD împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO ARAD au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate cantităţi de pastile ecstasy, cannabis şi un număr de 4500 de doze de substanţe psihoactive destinate comercializării, precum şi importante sume de bani în lei şi în valută.

  La sediul DIICOT – BT ARAD au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 9 persoane.

  La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Arad și polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș.

  Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

   

  UPDATE 2

  Gligor Ioan, Gligor Sorin, Lucaci Mariana, Covaci Ileana, Dumbra Ana Graţiana, Dumbra Lavinia , Lucaci Catiţa sunt arădeni trimiși în arest pentru 30 de zile de către magistrații Tribunalului Arad, pentru trafic de substanțe psiho active.
  Redăm, integral, soluția pe scurt pe care instanța de judecată a pronunțat-o ieri, după confruntarea probelor DIICOT cu declarațiile acuzaților:

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.