duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prin munca în folosul comunității au fost adunate 24 tone de gunoi din Arad

  de Special Arad | 25 aprilie 2023, 11:09 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Și în ultima lună, polițiști locali cu atribuții în domeniul ordinii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au supravegheat modul de executare a muncii în folosul comunității de către beneficiarii venitului minim garantat și condamnații penal.

  16 persoane din cele două categorii au acționat pe Calea Bodrogului, Bulevardul Nicolae Titulescu, străzile Șiriei, Feleacului, Tarafului, Frumoasă, Henri Coandă, Moise Rișcuția, Francisc Neumann, Ioan Fluieraș, Pădurii, Exterior, Splaiul Toth Șandor, Splaiul Mureș, Piața UTA, Zona Industrială Est, Gara Aradul Nou, Stația de Sortare RETIM, Piața Obor.

  Drept urmare, au fost colectate 24 de tone de deșeuri menajere, care au fost ridicate de pe domeniul public de către operatorul de salubritate

  „Reiterăm faptul că neexecutarea muncii în folosul comunității în cazul asistaților social apți de muncă, duce la încetarea acordării ajutorului social, iar refuzul acestei activități de către persoanele condamnate penal determină revenirea, de către instanța de judecată, la executarea pedepsei penale privative de libertate”, transmite Poliția Locală Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.