„Moon Hotel Kabul”, în premieră la Cinema Arta, în prezența actorului principal: Florin Piersic Jr.

  de Special Arad | 5 decembrie 2018, 2:26 PM | Cultură | Film

  0

  Cel mai recent film al regizoarei Anca Damian deschide seria premierelor românești la Cinema Arta din luna decembrie. Joi, 6 decembrie, de la ora 20:00, arădenii vor avea ocazia să vizioneze în premieră filmul „Moon Hotel Kabul”, cu Florin Piersic Jr. în rolul principal, cel care va participa la discuții cu publicul cinefil din Arad, după proiecție.

  Filmul este cea mai recentă producție Aparte Film și a fost distins cu Premiul pentru cea mai bună regie la Varșovia. „Moon Hotel Kabul” are multe straturi și înțelesuri, este misterios, furtunos, și construiește un puzzle prin care încearcă să compună adevărul, dar și să chestioneze natura acestuia.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului, la prețurile de 10 lei (preț întreg), 5 lei (preț redus pentru studenți și pensionari), respectiv 2,5 lei (preț redus pentru elevi, cu carnetele vizate la zi).

  Sinopsis:

  Un cinic jurnalist de investigație combină abil adevărul cu ficțiunea în reportajele sale. Apoi vine o zi când ceva similar se întâmplă în propria lui viață. Filmul pune întrebări despre adevăr, dragoste și prețul pe care decidem să-l plătim pentru ele.

  Regia: Anca Damian
  Scenariu: Anca Damian și Lia Bugnar
  Cu: Florin Piersic Jr., Ofelia Popii, Adrian Titieni
  Durată: 90 minute
  AP12 – Acordul părinților pentru copiii sub 12 ani

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.