duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Monica, ai plecat atât de discret… Erai cea mai entuziastă dintre noi

  În urmă cu exact 20 de ani, mulți dintre noi eram colegii tăi, Monica, la ziarul Agenda Zilei. Au fost începuturile tale în jurnalism, o meserie pe care ai îndrăgit-o atât de mult dar după câțiva ani de presă ai ales o altă cale.

  Erai cea mai tânără dintre noi, dar și cea mai entuziastă. Însuflețeai încăperea atunci când intrai debordând de energie și nu exista un subiect la care tu să nu sari și să exclami: „Vreau să mă ocup eu de el!

  Erai dedicată și doreai să-ți urmezi visul. Nu ne-am fi gândit niciodată că astăzi vom scrie despre tine la trecut. După câțiva ani de jurnalism ai ales să intri în lumea imobiliarelor și, ca și în presă, te-ai dedicat cu totul și în acest domeniu. Zâmbetul tău, energia ta, dar și corectitudinea pe care ai moștenit-o de acasă au fost mereu „arme” cu care i-ai convins tot timpul pe cei din jur.

  În ultimii ani ne-am întâlnit destul de des, prin tot felul de locuri, Aradul fiind atât de mic. Tu erai aceeași, iar anii care au trecut peste noi nu te-au schimbat deloc. Aceeași frumusețe exterioară și interioară, același zâmbet, și mereu câte o poveste amuzantă.

  Astăzi, însă, chiar s-a așternut liniștea atunci când am aflat că nu mai ești, că în weekendul care a trecut, în loc să ieși în oraș, ai părăsit această lume. Te-ai retras în liniște și ai plecat atât de discret, atât de tânără…

  Monica Găicean, vei rămâne pentru noi toți care te-am cunoscut o colegă minunată, un om dedicat și sufletist, un om care ai visat și ai trăit frumos.

  Drum lin printre îngeri, Moni!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stimati redactori,

   Scrieti despre colega dvs. intr-un moment dramatic pentru familie, prieteni, apropiati. In acest context vorbiti despre jurnalism. Imi pare rau ca nici macar in jurnalism nu mai este respectata limba romana. „Tu erai aceiași, iar anii care au trecut peste noi nu te-au schimbat deloc. Aceiași frumusețe exterioară și interioară, același zâmbet, și mereu câte o poveste amuzantă”. Noi, aceiasi cititori, lecturam textele dvs cu aceiasi ochi curiosi si dornici de nou.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Intreaba unul care simte nevoia sa isi puna titulatura de „inginer” ca prefix…

   De la alt inginer citire…bataie pe obraz pentru manierele tale grobiene. Oamenii mor din mai multe motive decat cele care te obsedeaza pe tine, cat si pe cei de teapa ta.

   A fost si cazul ei. Multumit, omule din topor? Uite, nu s-a vrut spune…

   Articolul acesta, decent, a spus exact fix cat era de spus. Vezi-ti de „Pacea Verde” si sper sa ajungi sa stapanesti ideea de „discretie”…la o anumita varsta.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.