Momente de groază într-o uzină de vagoane din vestul țării! A fost strivit între două garnituri, murind pe loc

  de - | 10 noiembrie 2017, 8:06 AM | Regional

  0

  Momente de groaza intr-o fabrica din vestul tarii, joi dupa-amiaza. Un barbat a pierit sub ochii colegilor sai intr-un teribil accident de munca.

  Medicii au fost chemati de urgenta la o uzina de reparat vagoane de la Simeria. In incinta fabricii, in timpul unei manevre, vagonul unei garnituri care era in miscare a deraiat si s-a izbit de un altul care se afla in fata sa.

  Un muncitor, in varsta de 55 de ani, nu a apucat sa se mai fereasca si a fost prins intre tampoanele celor doua vagoane.

  „Victima a decedat in urma politraumatismelor prin strivire, leziunile fiind incompatibile cu viata”, a declarat pentru zhd.ro, Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

  Politistii au inceput cercetarile pentru a determina cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

  ”A deraiat un vagon de cale ferata in curtea SC Reva SA Simeria, parte a Grupului Feroviar Roman. Un barbat de 55 de ani, manevrant, angajat al TEF Logistica Feroviara SRL din Bucuresti a fost prins intre tampoanele a doua vagoane. Muncitorii formau o linie de vagoane pentru a le introduce pe linia de revizie, in hala”, a declarat Sorin Istrate, purtatorul de cuvant al ITM Hunedoara.

  sursa: opiniatimisoarei

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.