miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Moment istoric pentru Corvinul Hunedoara. Echipa din liga a doua merge în finala Cupa României

  de - | 18 aprilie 2024, 8:18 AM | Sport

  0

  Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat miercuri în finala Cupei României. Hunedorenii au învins în semifinală pe FC Voluntari cu 3-1. Aceștia vor întâlni în finală câștigătoarea celeilalte semifinale dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj.

  Corvinul a deschis scorul prin Manolache, în fața propriilor suporteri, în minutul 20, cu un șut din careu, greu de parat de Vâlceanu. Oaspeții au egalat după o greșeală defensivă a hunedorenilor, Florea marcând cu mult noroc din fața porții.

  La un sfert de oră după reluarea jocului, Neacșa a șutat de la mare distanță și l-a surprins pe Vâlceanu, ducând scorul la 2-1. Coman a marcat peste 10 minute golul care a pecetluit victoria Corvinului, la o fază complicată, după o respingere greșită a lui Vâlceanu, la șutul lui Lupu.

  Citeste mai mult pe:pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.