marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Moment festiv la sosirea trenului Connecting Europe Express la Gara CFR Arad

  de Raluca Medeleanu | 19 septembrie 2021, 10:20 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Europe Direct Arad)

  Azi noapte a ajuns trenul Connecting Europe Express în gara din Arad, cu ocazia Anului European al Căilor Ferate.

  Delegația din tren a fost întâmpinată de reprezentanții conducerii locale din Arad, dar și de președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

  Reprezentanții și delegația au făcut schimb de steaguri, cel al României urmând să fie expus la destinația finală a trenului, la Paris. Două mici expoziții de machete și două concerte, unul în a cărei componenťă a fost şi managerul Filarmonicii Arad, Doru Orban, și celălalt în parteneriat cu Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, au fost organizate în interiorul gării, unde vizitatorii au putut face un tur al exponatelor, bucurându-se totodată de muzica armonioasă care a umplut clădirea.

  Centrul Europe Direct Arad a fost de asemenea prezent la acest eveniment inedit. „Ne bucurăm că o astfel de inițiativă are loc la nivel #UE, atingându-și scopul final: conectarea facilă a europenilor”, transmit reprezentanții centrului. Europe Direct Arad are ca activitate promovarea tuturor valorilor europene şi oferă constant informații amănunțite în legătură cu activitățile şi planurile de viitor ale Uniunii. Puteți să aflați mai multe pe pagina oficială de Facebook Europe Direct Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.