duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Modificări ce țin de „estetică” pe X, fosta platformă Twitter

  de - | 5 octombrie 2023, 8:30 PM | Social Media

  0

  Linkurile şi articolele de presă distribuite pe X, fosta platformă Twitter, nu vor mai fi afișate în versiunea completă. De acum încolo, vor apărea doar imaginile, fără titlu sau descriere, o decizie justificată de E. Musk din motive care țin de „estetică”.

  Schimbarea generalizată a interfeţei platformei fusese  remarcată de anumite companii media din timpul unei faze de testare ce a avut loc la jumătatea lunii august. Musk şi-a asumat acea decizie: „Vine direct de la mine. Estetica va fi cu mult îmbunătăţită”, a anunţat el într-un mesaj publicat pe X. Atunci când utilizatorul distribuie un articol de presă, doar numele companiei care l-a publicat apare în colţul din stânga jos, iar un clic pe imagine permite accesul la conţinutul articolului.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.