vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Twitter nu mai e… Twitter. Elon Musk l-a transformat în „X”

  de Special Arad | 24 iulie 2023, 9:55 PM | Internaţional | Social Media

  0

  Elon Musk, noul proprietar al rețelei de socializare Twitter, a postat mai multe „tweet”-uri pe pagina sa de Twitter, dând de înțeles că urmează o schimbare majoră. De fapt, nu mai e cazul să numim postările pe Twitter „tweet”-uri, deoarece sigla și numele site-ului au fost schimbate complet, în „X”.

  Elon Musk a început cu un tweet cu textul „în curând, ne vom lua rămas bun de la brandul Twitter și, treptat, de la toate păsările”, urmat de un al doilea tweet: „dacă este postat un logo X suficient de bun în seara asta, vom lansa în întreaga lume mâine”, scrie The Verge.

  X.com redirecționează deja spre Twitter.com. Aplicațiile de pe App Store și Google Play însă au rămas – deocamdată – Twitter.

  Nu este prima oară când Elon Musk schimbă sigla. Temporar, în luna martie a acestui an, Elon Musk a schimbat sigla Twitter cu simbolul Dogecoin. De data aceasta însă, se pare că schimbarea este definitivă.

  În timp ce mulți fani ai lui Musk aplaudă noua siglă, vechii utilizatori Twitter nu sunt deosebit de entuziasmați. Un utilizator a scris că îl va numi în continuare Twitter, iar Elon Musk i-a răspuns „Nu pentru mult timp”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.