duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Modelul arădean Maria Chelmagan a defilat pe scena unui eveniment din Ploiești. Tânăra a avut și o ședință foto alături de cabaline

  de Dan Lazăr | 29 iunie 2023, 8:01 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Lawinne Models Arad atinge, încet-încet, obiectivele pentru care a fost înființată, recent un model al agenției participând la un eveniment de modă organizat la Ploiești.

  „Ne-am obișnuit cu prezentările minimodelului arădean Maria Chelmagan de la Lawinne Models pe la diferite de evenimente de modă. De această dată, Maria a fost la Ploiești, la evenimentul «Puss in boots», unde a defilat pentru brandurile Big și Iconic, dar a avut și o ședință foto alături de cai. Totuși, ce a fost nou, pentru prima dată a ieșit din orașul natal la un eveniment, chiar și cu propria colecție a brandului intitulat AriaM. Astfel, după ce a avut lansarea colecției pe data de 1 iunie în Piață Luther din Arad, Maria a plecat pentru prima dată ca model și desiger la un eveniment de modă”, ne-a informat Lavinia Ichim-Jurcă, creatoarea Lawinne Models.

  Citește și: Fosta Miss Tourism World, arădeanca Lavinia Ichim, a ajutat mai mulți adolescenți din Arad să pătrundă în lumea modelingului / GALERIE FOTO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.