duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Kids Glam Fashion Show Arad, într-o locație inedită: piața de lângă Biserica Roșie

  de Dan Lazăr | 6 iunie 2023, 9:37 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Kids Glam Fashion Show a avut loc, recent, în Piața Luther din Arad (lângă Biserica Roșie așa cum este cunoscută Biserica Evangelică-Luterană de pe bulevardul central), un eveniment dedicat copiilor cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Mini-modelele Lawinne Models alături de brandurile și designerii arădeni: Cozacone, Da Mara, Atelier Mirabel și Aria M și-au prezentat noile colecții într-o locație mai atipică prezentărilor din orașul nostru, dar deosebită. „De fiecare dată încercăm să venim cu ceva inedit”, ne-a declarat Lavinia Ichim-Jurcă, inițiatoarea evenimentului.

  Cu această ocazie, Atelier Mirabel a lansat prima sa colecție de seară destinată fetițelor, iar punctul culminat a fost marcat de lansarea brandului Aria M al Mariei Chelmagan, cu o colecție pentru adolescenți. „Maria este primul copil din Arad care intră cu mult curaj în aceast domeniu”, a mai spus Ichim-Jurcă.

  De remarcat că de machiajul modelelor adolescente s-au ocupat cei de la Creative Academy și hairstylingul a fost realizat de Ana Bartok.

  Între prezentări au existat și momente artistice oferite de dansatorii de la Dum Dance Studio.

  Citește și: Premii arădene la Little Miss & Mister din Turcia

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.