Fosta Miss Tourism World, arădeanca Lavinia Ichim, a ajutat mai mulți adolescenți din Arad să pătrundă în lumea modelingului / GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 25 April 2022, 8:39 AM | Monden

  0

  Cursanții aflați „sub mâna” Laviniei Ichim, fostă câștigătoare a numeroase trofee de Miss și o prezență constantă pe podiumurile de modă, au avut, recent, „prezentarea festivă”.

  „Prezentarea a avut loc la Hotel Grand Boutique, unde am avut finalizarea ultimului curs de inițiere în modelling. În deschidere a fost grupa de copii – avansați/inițiere cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. După care au urmat grupa de avansați-adolescenți, care au defilat cu ținute semnate Atelier Arina Varga si a magazinului Man’s Style. Iar la final, momentul mult așteptat, grupa de inițiere a adolescenților. Fetele au prezentat ultima colecție a designerului Arina Varga – ReAD me, iar băieții ultimele tendințe de la Man’s style. Modelele au fost aranjate de Creative Academy”, ne-a informat Lavinia Ichim.

  Modelul arădean Lavinia Ichim este un nume cunoscut în lumea concursurilor de frumusețe și a modelingului din țară și străinătate. Reprezentantă a României la faza finală a Miss Model of the World sau Miss Tourism World, ce s-au desfăşurat în China, Miss 7 Continents, cu faza finală în Turcia, sau Top Model of the World, organizat în Egipt, Lavinia Ichim a participat, în ultimii ani, la prezentări de modă sau şedinţe foto în diferite locații precum: Dubai, Mumbai, Viena, Milano sau pe Coasta de Azur.

  Printre altele, arădeanca a cucerit titlurile de: Miss Crişana, Miss Globe România, Miss Model of the World România, Miss Turism sau locul secund la Beauty of România.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.