miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Modă macabră! Mircea și-a anunțat sfârșitul pe facebook, apoi s-a spânzurat (FOTO)

  de Special Arad | 4 august 2015, 3:23 PM | Naţional | Social Media

  1

  Mircea Dumitrana, un tânăr de 34 de ani de lângă Pitești, și-a încheiat conturile cu viața după ce a decis să se spânzure. Motivul suicidului s-a datorat faptului că familia fetei minore pe care o iubea nu-i lăsa să fie împreună. Cei doi aveau un copil de câteva luni.

  Mircea avea un copil cu o minoră de 16 ani și cu toate că voia să îl crească alături de tânără, familia fetei nu a fost de acord. Familia fetei chiar a depus o plângere pe numele lui Mircea Dumitrana, iar acesta era în prezent anchetat de poliţie.

  A devenit deja o modă, una macabră, prin care unele persoane își anunță sfârșitul pe facebook. Așa a făcut și Mircea și, chiar dacă postarea apare în 22 iulie, nimeni nu a putut sau nu a încercat să-l oprească din pornirea lui suicidală.

  „Oricine trebuie să moară într-o zi! Pentru mine acea zi a venit. Mulți mă vor crede un laș sau poate prost sau orice altceva. Asta este, nu îmi pare rău. Vreau doar să îmi cer iertare prietenilor mei. Nu mai pot trăi, pur și simplu vă rog să mă iertați. Trebuia să se ajungă și aici! Viața este doar un drum spre moarte”, este primul mesaj scris pe contul său de Facebook din care se distinge gândul spre sinucidere. Este un text din data de 22 iulie, la orele amiezii.

  La o zi după această postare, Mircea a atașat o fotografie cu un mesaj: „Nimănui nu îi pasă de tine până nu ești frumos, bogat sau mort”. Puteți vedea aceste postări mai jos.

  mircea 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu va e rusine sa mancati cacat fara sa stiti despre ce e vorba? Sunt nasa copilului. Aceasta victima, Mircea o batea pe fata. Am fost acolo la botez. El la mine in casa a zis ca are chef s-o bata. Eu sunt la Bucuresti pt a rezolva problemele de sanatate ale fiului meu de 9 luni, dar de 2 saptamani sunt singura care stia prin ce trece, il sustineam si ma rugam de el sa mearga mai departe sa il ierte mama copilului lui.
   De ce aruncati cu noroi in niste parinti care traiesc drama fiicei lor?
   Fata a decis sa fuga de el si parintii au primit-o acasa.
   Regret si plang moartea prietenului meu si a tatalui finului meu. Dar el nu e o victima in povestea asta, el nu si-a mai suportat constiinta si alte traume din trecut.
   Eu sunt vaduva de la 18 ani, am fost violata la 14 ani si am o fiica de 21 de ani. EU STIU PRIN CE AU TRECUT TOTI TREI, MIRCEA, FATA SI BEBELUSUL. Nu stiti tot, nu scrieti.
   Eu am sunat pe mama lui, pe varu-sau sa ii previn. Ei nu-l credeau in stare, dar el mi-a cerut sa-i aprind o lumanare ieri dupa amiaza. Eu am sunat-o as’noapte pe ma-sa sa trimita pe cineva acolo. Asa ca, DA, cuiva i-a pasat si asta a fost.
   Va rog sa aveti decenta sa nu publicati nimic xin e v-am spus, doar re tificati ca omul a ales moartea in loc de orice altceva.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.