Moartea absurdă a celei mai sexy motocicliste de pe rețelele sociale (Video)

  de Special Arad | 5 august 2017, 11:31 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Comunitatea bikerilor din întreaga lume este în doliu după ce Olga Pronina, Monika pentru bikeri, a murit, în ultima zi a lunii care a trecut, într-un accident lângă Vladivostok.

  Monika nu era doar sexy, fiind și o motociclistă foarte bună și curajoasă, accidentul ei – a intrat în mare viteză într-un parapet – fiind cu atât mai dramatic, nemaivorbind de faptul că, la 40 de ani, a lăsat după ea și o fată de doar 16 ani.

  Urmărită pe Instagram de sute de mii de fani, Monika posta cu regularitate fotografii și videouri care o înfățișau în cele mai sexy poziții pe motocicletă, riscând mult, dar făcându-se astfel foarte populară printre bikeri și nu doar din Rusia.

  Se presupune că și la accident se filma selfie, impactul cu bordura fiind nimicitor, ea murind pe loc înainte să ajungă echipele de intervenție, o roată a motocicletei fiind găsită la 600 de metri de la locul impactului.

  Lukey Luke, faimosul biker australian a spus site-ului Motorbikewriter: „Întotdeauna este tragic când cineva dintre noi pleacă pentru veci. E cu atât mai tragic când se întâmplă cu cineva pe care am iubit atât de mult.”

  Pronina era coafeză, divorțase, prietenul ei ajungând la locul accidentului după doar 20 de minute.

  Într-una dintre ultimele ei postări de pe Instagram a scris: „Știu că nu sunt singură. Sunt mii ca mine, îndrăgostiți nebunește de caii lor de metal.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.