Comunitatea motocicliștilor arădeni este în doliu. Geza s-a stins după un cumplit accident de circulație, iar iubita lui este încă în spital

  de Special Arad | 6 august 2018, 2:11 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Un cumplit accident de circulație a avut loc sâmbătă, pe Drumul Național 14 (DN 14), în județul Sibiu, chiar înainte de intrarea în localitatea Hoghilag. Presa sibiană relatează că în aceeași zonă, în decurs de aproximativ două ore, au avut loc două accidente de circulație, ambele soldate cu câte două victime.

  Astfel, o femeie în vârstă de 37 de ani, aflată în tranzit, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers dinspre Mediaș spre Sighișoara, după ce a efectuat o manevră de depășire a unei coloane de vehicule, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, relatează jurnaliștii de la novatv.ro.

  În urma accidentului, a rezultat rănirea femeii de 37 de ani aflate la volan și a pasagerului din dreapta, în vârstă de 38 de ani. S-ar părea că ambii au fost transportați de urgență la Spitalul din Târgu Mureș.

  În fapt, este vorba despre doi tineri arădeni, pasionați până în măduva oaselor de zgomotul motoarelor și mirosul cauciucurilor încinse. Cei doi, Anca și Geza, erau parte din comunitatea moticicliștilor din Arad. Spunem „erau” fiindcă Geza Kosa, sufletul grupului din care făcea parte, a pierdut astăzi lupta pentru viața sa și s-a stins pe patul de spital, în ciuda mobilizării exemplare a prietenilor săi pentru a le sări celor doi în ajutor. Anca Ivan (Anca Aeb – așa cum o știu prietenii de pe Facebook) este încă în viață, în spital, iar din informațiile pe care le au prietenii de la familii, starea ei se îmbunătățește.

  După atâtea drumuri, odihnește-te în pace, Geza!

  Foto accident: novatv.ro 

  Foto: Facebook

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.