Mladin a dispărut din nou, tocmai când s-a cerut arestarea preventivă. Copil a fost arestat la Pecica

  de Special Arad | 26 iulie 2021, 4:52 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Tribunalul București a luat astăzi decizia și a admis solicitarea procurorilor DIICOT de a-i aresta preventiv pe Cosmin Mladin și Daniel Copil. Decizia nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel București. Copil a fost arestat de către polițiști la Pecica, Mladin este însă (din nou) de negăsit și este dat în urmărire națională.

  Daniel Copil a fost arestat preventiv astăzi, pentru o perioadă de 30 de zile. În ceea ce-l privește pe Mladin, după ce s-a prezentat la Tribunalul București în data de 23 iulie, în mod „misterios”, este din nou căutat de către polițiști, asta în condițiile în care judecata a fost amânată înainte de dispariția sa, de vineri pe luni.

  După ampla operațiune a DIICOT din 13 iulie, în care au fost desfășurate numeroase percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, doi dintre cercetați au fost de negăsit. Mai exact, cei care sunt considerați liderii grupării, Cosmin Mladin și Daniel Copil.

  DIICOT a cerut arestarea lor în lipsă, dar în mod surprinzător, cei doi s-au predat pe 23 iulie și s-au prezentat la Tribunalul București. La câteva minute, în timp ce își căuta mașina în parcarea Tribunalului, Mladin a fost săltat de agenți ai DIICOT, îmbrăcați în civil. Aceștia l-au încătușat și l-au dus la sediu.

  Polițiștii au încercat să îi refacă traseul și pentru asta s-au folosit de camerele de supraveghere de pe străzile din apropierea casei mamei lui Mladin. Imaginile video arată cum, în data de 12 iulie, la ora 17:18, Mladin a plecat cu un autoturism Audi A4 care a venit să-l ia. Trei ore mai târziu, la 20:13, un bărbat parchează un BMW seria 7 înmatriculat în Arad în fața casei lui Mladin, îi lasă cheile mamei lui Mladin și pleacă. La ora 00:24 apare un autoturism neidentificat până acum de anchetatori, iar de la volan coboară Cosmin Mladin, care intră în casă. Citește continuarea AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.