Cosmin Mladin și Daniel Copil s-au predat! Cei doi s-au prezentat la Tribunalul București

  de Special Arad | 23 iulie 2021, 2:01 PM | Știri Arad

  0

  După ampla operațiune a DIICOT din 13 iulie, în care au fost desfășurate numeroase percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, procurorii au audiat 90 de persoane, iar 3 persoane au fost reținute, restul fiind cercetate în stare de libertate, cel puțin pentru moment. Totuși, cei mai importanți dintre ei au lipsit. Mai exact, cei care sunt considerați liderii grupării, Cosmin Mladin și Daniel Copil.

  Dispariția celor doi a fost una perfectă și se pare că cineva le-ar fi transmis când să plece, căci în timpul perchezițiilor care s-au desfășurat la 6 dimineața, aceștia erau deja plecați de la domiciliu, semn că ar fi primit un „pont”.

  Cu toate acestea, în urmă cu două zile, DIICOT a cerut arestarea în lipsă pentru cei doi. Surpriza a venit însă astăzi când, conform sursei citate, cei doi s-ar fi predat.

  Cosmin Mladin și Dani Copil, capii mafiei țigărilor, din Arad, s-au predat vineri. Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani. Reporterul Roxana Ciucă a ajuns la Tribunalul București, unde s-au predat Cosmin Mladin și Dani Copil. Cei doi se află în sala de judecată, pentru a afla dacă vor fi puși sub arest preventiv, așa cum a solicitat DIICOT”.

  Sursa: Antena3

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.