Cosmin Mladin și Daniel Copil, încătușați la ieșirea din Tribunalul București: „Cum fug? Eu sunt aici, nu mă vedeți?”

  de Special Arad | 24 iulie 2021, 9:15 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Antena3)

  Antena 3 a surprins imagini în exclusivitate cu Cosmin Mladin, cel care ar fi coordonat rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad, la plecarea de la Tribunalul București, acolo unde s-a judecat cererea DIICOT de arestare preventivă. „Sunt nevinovat”, i-a spus acesta reporterului.

  Instanța a rămas în pronunțare, vineri, astfel că Dani Copil și Cosmin Mladin au ieșit din Tribunalul București nestingheriți.

  Cosmin Mladin a negat că fuge de autorități: „Cum fug? Eu sunt aici, nu mă vedeți?”, „Sunt nevinovat, cum să fiu vinovat?”.

  Cosmin Mladin, reținut de DIICOT, la câteva minute după ce a ieșit din Tribunalul București

  La câteva minute, în timp ce își caută mașină în parcarea Tribunalului, Mladin a fost săltat de agenți ai DIICOT, îmbrăcați în civil. Aceștia l-au încătușat și l-au dus la sediu.

  Citește și Cosmin Mladin și Daniel Copil s-au predat! Cei doi s-au prezentat la Tribunalul București

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.