luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Miză dublă la turneul de futsal organizat de Șoimii Șimand la sala UAV! Elevii lui Mărcuș întâlnesc, în weekend, echipe din: Timișoara, Deva și Ișalnița

  de Dan Lazăr | 2 februarie 2021, 8:35 PM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  După o pauză de două luni, formațiile din eșalonul secund al futsalului românesc își dau întâlnire pentru ultimele trei etape ale sezonului regular, cele cu numerele 10, 11 și 12, care se vor desfășura într-un singur turneu.

  Profesorul Daniel Mărcuș, antrenorul-jucător al echipei arădene Șoimii Șimand, ne-a declarat: „Turneul are o dublă miză. Pe lângă punctele care se contabilizează în ierarhia diviziei secunde, meciurile de la Arad vor conta și pentru Cupa României, astfel că primele trei clasate în urma clasamentului turneului pe care îl găzduim se vor califica în faza următoare a competiției KO. Sperăm să facem meciuri bune, în urma cărora să putem ieși cu capul sus de pe teren”.

  Lotul echipei arădene va fi format din: Ardelean, Buruiană, Mărcuș, Morariu, Nicoraș, Roza, Pirtea, Dagău, Jurj, Sechel, Stejar, Chiș și Ghergheș.

  Meciurile din weekend sunt programate la Sala Universității „Aurel Vlaicu” din cartierul Micălaca, accesul publicului fiind interzis.

  PROGRAM Seria 3 Vest
  Vineri, 5 februarie
  Ora 17:00 Șoimii Șimand – CSF CFR 1933 Timișoara
  Ora 19:30 Metropolitan Ișalnița (jud. Dolj) – ACS West Deva

  Sâmbătă, 6 februarie
  Ora 10:30 West – Șoimii
  Ora 13:00 CFR – Metropolitan

  Duminică, 7 februarie
  Ora 10:00 Șoimii – Metropolitan
  Ora 12:30 West – CFR

  Clasament: 1. CFR 27p; 2. Metropolitan 16p; 3. West 9p; 4. Șoimii 1p

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.