Miss Arad 2017, pe ultima sută de metri

  de Special Arad | 19 July 2017, 10:30 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Pregătirile pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad 2017 au intrat în linie dreaptă, zilele acestea participantele la concurs pregătindu-se intens pentru marea finala care va avea loc vineri, 21 iulie, începând cu ora 20:00.

  Fetele au participat la cantonamentul frumuseții care a avut loc la Clubul Sportiv Activ și s-au pregătit intensiv pentru un spectacol complex, realizat conform standardelor internaționale. De asemenea, concurentele au fost primite în vizită la birourile și fabrică sponsorului oficial al concursului Feroneria, unde au învățat despre importanța muncii în echipă.

  Dress code-ul concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017 va fi „cocktail cu influențe tradițional-populare”. Sloganul evenimentului este „frumusețea înseamnă tradiție”, acesta fiind gândit să îmbine elemente etnice cu cele moderne, astfel încât și marea parte din momentele artistice ale finalei vor fi reprezentate de stilul neo-etnic. Spectatorii sunt invitați să participe la crearea unei atmosfere unde contemporanul întâlnește tradiționalul, nefiind însă constrânși de acest lucru, oricine, indiferent de vestimentație având dreptul să participe la acest eveniment public.

  Biletul de intrare, care se va putea achiziționa de la intrarea în Teatru începând cu orele 18:30, va fi în valoare de 25 de lei. Evenimentul este cu scop caritabil.

  Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization, și își propune promovarea valorilor precum competiție sănătoasă între concurente, cooperare și muncă în echipă, un stil de viață sănătos, bune maniere, dezvoltare personală și autocunoaștere precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale, culturale, sportive şi caritabile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.