joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic: „Este o victorie meritată cu multe ocazii”

  de Lucian Dănilă | 2 decembrie 2023, 5:19 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, s-a arătat mulțumit la finalul partidei pe care gruparea arădeană a câștigat-o cu Hermannstadt. El a ținut să vorbească atât despre efortul depus pe un teren greu, dar nu a uitat nici să mulțumească suporterilor care au însoțit echipa la Oradea.

  „E o victorie meritată cu ocazii multe. Țin să felicit ambele echipe ținând cont de starea gazonului. Mie mi-a fost greu să ajung până la suporteri să îi salut. Am jucat foarte bine pe un teren greu, cu o apărare foarte bună. E foarte greu să ai stabilitate bună. Am avut încredere. Nu e prima oară când înscriem pe final.

  Cu Dinamo am câștigat în minutele de prelungire. Chiar dacă am avut probleme, cei care au intrat au jucat foarte bine. Merită felicitările mele și ale noastre. Le e greu și suporterilor. Țin să le mulțumesc. M-aș bucura ca ei să fie prezenți și să susțină echipa și în Cupă.”, a declarat Mircea Rednic.

  UTA a urcat pe locul 9, la trei puncte distanță de locul 6, ultimul din play-off, ocupat de Hermannstadt.

  Citește și:

  Ce victorie! UTA a sufocat-o pe Hermannstadt și a învins-o după o a doua repriză excepțională

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.