sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic: „Sunt supărat că au marcat dintr-un corner jumate”

  de Lucian Dănilă | 26 octombrie 2023, 11:01 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, s-a declarat în general mulțumit de rezultatul de egalitate obținut pe terenul campioanei Farul, dar este supărat pe felul în care au fost încasate cele două goluri.

  „Sunt mulțumit, ținând cont de ocaziile gazdelor din repriza a doua. Nemulțumit, având în vedere că am fi putut să ne distanțăm în prima parte. Farul e o echipă care joacă, mai ales acasă, dar i-am surprins.

  Păcat că n-am fost prezenți sau lucizi în fața porții, că mingea a venit în careu. Demarcările lui Cooper n-au fost ok. Dar, per total, mulțumit. Normal că mi-aș fi dorit să câștigăm. Sunt supărat că au marcat dintr-un corner jumate.

  La golul secund, doi jucători au fost liberi, fără marcaj, și mă deranjează când luăm goluri din fază fixă.

  Perioada asta sunt forțat să gestionez foarte bine, jucătorii care au venit au făcut-o cu un plus de calitate, dar din punct de vedere fizic nu sunt pregătiți complet”, a declarat Rednic la interviurile de după joc.

  UTA va juca peste doar trei zile pe terenul formației FC U Craiova.

  Citește și:

  Punctul dorit, dar era loc de mai bine… Farul – UTA 2-2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.