marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic: „Dacă mi-a zis ceva de mamă sau de tată în limba lui, nu mai știu…”

  de Lucian Dănilă | 17 februarie 2024, 5:02 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, s-a arătat relaxat după stresul pe care l-a avut înainte și în timpu partidei de la Voluntari. UTA a câștigat cu scoul de 1-0 prin reușita lui Fabry, iar antrenorul Bătrânei Doamne a vorbit la finalul partidei despre câteva aspecte apărute pe timpul jocului.

  Deși formația arădeană s-a apropiat din nou de locurile de play-off, Rednic nu mai vrea să vorbească despre acest lucru.

  „Mi-a plăcut reacția jucătorilor mei că nu au protestat ca alții. Nu au strigat: ‘VAR-ul! VAR-ul!”, spune tehnicianul echipei arădene referitor la faptul că nu s-a apelat la imaginile VAR în urma unui posibil fault în careu la Omondi.

  Cred că Fabry mi-a transmis salutări, sănătate multă. Ar fi vrut să fie titular, dar trebuie să înțeleagă că aici e concurență”, a continuat Rednic, cu referire la ceea ce ar fi spus Fabry imediat după golul marcat.

  „Mă bucur că a înscris. Dacă mi-a zis ceva de mamă sau de tată în limba lui, nu mai știu. Nu am greșit pentru că l-am ținut rezervă, deoarece a venit cu un plus, a avut o reacție pozitivă.

  Trebuie să demonstreze. A jucat bine și știam că o să vină cu un plus. A adus echilibru pentru noi la mijlocul terenului. Mă bucur că a avut o reacție pozitivă. Din partea mea, atât el, cât și ceilalți jucători au toată susținerea.

  Știți foarte bine de garanția mea față de el. Poate îmi reproșez și eu ceva. Evoluțiile lui ar putea fi mult mai bune dacă ar avea și alți jucători de valoare lângă el. Asta e. Suntem la UTA. Am fost nevoit să formez o echipă în vară.

  Nu mai vreau să vorbesc de play-off. Când am vorbit, am luat câte o castană. Suntem la 11 puncte de Voluntari, care ocupă loc de baraj”, a încheiat Mircea Rednic.

  Citește și:

  Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a arătat obrazul…

  clasament 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.