duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic a ajuns la Urgențe! „A venit pentru că acuza o stare de amețeală”

  de Lucian Dănilă | 19 februarie 2024, 3:07 PM | Sport

  0

  După victoria de sâmbătă de la Voluntari, antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, nu a început foarte bine săptămâna. După istoricul său medical în care apare acel infarct suferit în toamnă, după victoria cu FCSB, Rednic nu s-a simțit bine în această după amiază și s-a dus la Urgențe, la Spitalul Județean.

  „A venit pentru că acuza o stare de amețeală. A fost investigat medical dar încă nu au sosit rezultatele acestora. Vedem, în funcție de rezultate, dacă se impune sau nu internarea sa”, ne spun surse medicale.

  Rednic a fost însoțit la spital de Sorin Botiș și Daniel „Danezu” Chiorean. Antrenorul echipei UTA nu s-a simțit bine la startul ședinței de antrenament programată astăzi, prima de după victoria de sâmbătă din meciul cu FC Voluntari.

  UPDATE

  Mircea Rednic acuză o stare avansată de oboseală, iar medicii i-au recomandat câteva zile de repaus. „Acuză o stare de epuizare și i s-au recomandat câteva zile de odihnă, de repaus”, spun sursele noastre medicale. 

  UTA joacă sâmbătă de la ora 14.00, pe Arena „Francisc Neuman”, un meci cu implicații foarte importante în lupta pentru play-off în compania Petrolului Ploiești. 

  Ce spune clubul:

  Comunicat al clubului UTA: „De mâine, Mircea Rednic va reveni alături de echipă”

   

  Citește și:

  Mircea Rednic a suferit un infarct! Medicii i-au montat un stent și va lipsi la următoarele meciuri

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.