vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Comunicat al clubului UTA: „De mâine, Mircea Rednic va reveni alături de echipă

  de Lucian Dănilă | 19 februarie 2024, 5:59 PM | Sport

  0

  Clubul UTA a anunțat pe pagina de facebook că analizele antrenorului Mircea Rednic au fost bune și de mâine urmează să revină alături de echipă în ciuda sfatului medicului care i-a indicat repaus de câteva zile.

  „La ședința de pregătire de astăzi, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a simțit un disconfort și o ușoară stare de amețeală.
  Având în vedere antecedentele medicale din anul precedent, Mircea Rednic a fost dus la spital de staff-ul medical, acolo unde i s-a efectuat un control amănunțit.

  Analizele au ieșit foarte bune, astfel că de mâine va reveni alături de echipă”, se arată pe pagina de Facebook a clubului arădean.

  Mircea Rednic a plecat astăzi de la antrenament direct la Urgențe la Spitalul Județean după ce a acuzat o stare de amețeală. El a fost însoțit de Sorin Botiș și Daniel Chiorean.

  Citește și:

  Mircea Rednic a ajuns la Urgențe! „A venit pentru că acuza o stare de amețeală”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.