Update Mircea Bățălărean este criminalul din Cuvin! Acesta l-a ucis pe Gheorghe Beșleagă, lovindu-l în cap cu un par

  de Alin Olteanu | 21 April 2019, 11:19 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Titlu inițial: Omor la Cuvin! Un bărbat de 65 de ani i-a dat în cap cu sapa vecinului și a „însângerat” Floriile.

  Crimă oribilă petrecută în localitatea Cuvin, comuna Ghioroc. În această dimineață, în jurul orei 8,30, un bărbat în vârstă de 65, mai mult ca sigur ca urmare a faptului că s-a certat în grădină cu vecinul său, un bărbat de 73 de ani, a luat sapa și i-a dat acestuia în cap. Ca urmare a loviturii, bărbatul de 73 de ani a decedat.

  La fața locului sunt prezenți criminaliști, procurorul de caz, precum și polițiștii de la postul de Poliție Covăsânț (Poliția Lipova), cei din urmă fiind cei care au ajuns imediat la fața locului.

  Revenim cu amănunte.

  UPDATE: Conform unor surse, atacatorul în vîrstă de 65 de ani se numește Mircea Gheorghe Bățălărean, iar victima Gheorghe Beșleagă. Se pare că lovitura care a dus la decesul victimei a fost aplicată cu un par și nu cu o sapă, așa cum s-a crezut inițial. Atacatorul, cu anumite probleme de ordin psihic a fost dus la audieri de către polițiști.

   

  Foto: Arhivă (Gazeta vâlceană)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.