Florin a murit la doar 23 de ani, ucis de un laș, un fugar, pe care poliția din Arad încă îl caută! Nu a avut prea multe, dar a avut visuri (Foto)

  Duminică la miezul nopții o ambulanță a SAJ Arad aducea la secția UPU un tânăr din Cuvin. Avea la gât un guler de plastic, nu vorbea nimic și era evident că a suferit un accident. El a fost norocosul din acel accident. Prietenul său murise.

  Ambii au plecat de la o fermă aflată pe câmp între localitățile Covăsânț și Cuvin. Se plimbau pe marginea drumului fără a fi îmbrăcați cu ceva reflectorizant. Mai aveau puțin până să ajungă în Cuvin, dar au fost loviți din spate de o mașină despre care polițiștii arădeni spun că este un Renault Scenic de culoare gri. Florin Balint a murit pe loc, la doar 23 de ani. Prietenul său a ajuns la spital și a scăpat ușor, cu câteva răni superficiale. Șoferul care a condus mașina și l-a omorât pe Florin a fugit de la locul accidentului. Este un fugar, un laș, un om care și-a lăsat un seamăn să moară…

  Florin nu a avut o viață ușoară, dar avea totuși o viață și mai avea ceva: prieteni. Locuia la ferma despre care scriam mai sus, lucra cu ziua pe la cine putea, dar cei care l-au cunoscut spun că era un băiat de caracter pe care se puteau baza. Florin nu a avut mai nimic, era un tânăr sărac, un tânăr cum din păcate sunt mulți în această țară. Florin a fost un copil care nu a avut prea multe șanse în viață, dar totuși avea ceva: visuri.

  Pe contul său de Facebook, cu câteva zile înaintea morții sale, a postat o imagine despre cum se vedea el în următorii cinci ani. Evident, Florin visa să aibă bani, să călătorească, să aibă o mașină sport și să se… căsătorească. Toate acestea au dispărut într-o secundă, acea secundă în care a fost lovit din spate de acel Renault. În acel moment a pierdut singurul lucru pe care îl avea cu adevărat: viața.

  Și odată cu viața s-au dus și toate visurile lui…

  PS: Polițiștii arădeni îl caută încă pe lașul care a condus mașina Renault Scenic duminică noaptea în jurul orei 23.20 între localitățile Covăsânț și Cuvin.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.