„Mioriță” cu cioban pe post de hoț… A luat mieii și a gonit oile!

  de Special Arad | 28 aprilie 2014, 3:34 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Un bărbat a fost reținut pentru 30 de zile pentru furtul a 100 de oi și 47 de miei dintr-o fermă situată pe raza comunei Mișca. Potrivit procurorilor, în noaptea de 16 spre 17 aprilie, acesta a condus turma de oi și miei aproximativ 5 kilometri, ajungând în apropierea localității Adea, acolo unde a încărcat (doar) mieii într-un camion. oile au fost abandonate.

  Anchetatorii susțin că bărbatul, care are inițialele numelui P.A., ar fi fost ajutat în comiterea faptei de persoane rămase deocamdată neidentificate.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.