Minune la Electric Castle! DJ-ul Tommy Cash, interzis la festival. Organizatorii au făcut anunțul pe Facebook

  de - | 20 iulie 2019, 10:43 AM | Naţional

  0

  DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, aseară, pe scena de la Electric Castle, maneaua „Aşa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestării au anunţat ulterior că aceasta a fost ultima reprezentaţie a artistului în festival.

  „Mulţumim, Tommy Cash, pentru ultima ta reprezentaţie la Electric Castle”, se arată într-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe reţeaua de socializare online Facebook, în limba engleză.

  Este al doilea festival dedicat muzicii electronice, de la începutul lunii iulie şi până în prezent, la care maneaua lui Adi Minune se aude în boxe. DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a încântat publicul festivalului Neversea, de la malul Mării Negre, când a introdus în recitalul său o secvenţă dintr-o manea a lui Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele”, scrie mediafax.ro.

  Luat prin surprindere, publicul a reacţionat prin urale, mulţi dintre cei prezenţi începând să cânte versurile melodiei, lucru care de fapt s-a întâmplat și aseară la Bonțida, la Electric Castle.

  Tomas Tammemets, cunoscut sub numele de scenă Tommy Cash, este un rapper şi artist conceptual estonian, foarte cunoscut mai ales pe scena dance din zona ţărilor baltice.

  Cea de-a şaptea ediţie a Electric Castle a început miercuri, la castelul Banffy din Bonţida, iar capetele de afiş ale ediţiei din 2019 sunt Florence + The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm şi Thirty Seconds To Mars, printre alţii. Festivalul se va încheia duminică, scrie mediafax.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.