joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mințiți ca la meteo! Afară-i frig și înnorat, și umbrela nu mai vine…

  de Lucian Dănilă | 20 august 2015, 3:04 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Acum trei zile, din dispoziția lui „șefu”, umbrelele colorate de pe strada Mețianu au fost date jos. De ce? Pentru că așa a spus șefu… Am sunat la Primărie și ni s-a transmis că umbrelele sunt date jos pentru că se anunță furtuni și vreme rea.

  Precum în melodia Andrei, se pare că au fost mințiți exact ca la meteo. Furtuni nu am văzut, decât cea de duminică seara, atunci când umbrelele erau pe Mețianu și spre deosebire de anul trecut au și rezistat. În aceste 72 de ore de când au fost coborâte nu am văzut decât ploi și timp înnorat. Nimic altceva… Păi ce se întâmpla cu simpaticele umbreluțe dacă rămâneau agățate și pe timp de ploaie. Nu asta e menirea fiecărei umbrele în parte, să ne protejeze de ploaie?

  Problema cu umbrelele e destul de dureroasă. Amatorii de „selfie” se dau de ceasul morții, plâng pe la colțuri, nu mai dorm noaptea, se ceartă cu iubiții/iubitele, unii fac greva foamei, iar alții atac de panică. Totul din pricina faptului că au dispărut umbrelele colorate.

  Râdem, glumim, dar să gândim și puțin economic spinoasa problemă. Primăria, în mărinimia ei, a plătit pentru aducerea lor, pentru montarea lor, pentru demontarea lor, pentru tot. Și acum ce facem? S-a plătit, din nou din banul public deși nu cred că este o sumă care să devalizeze bugetul Aradului, pentru un lucru care zace ascuns în depozit.

  Fotografia de mai sus a fost făcută aseară, dar e valabilă și astăzi. Noi așteptăm… Pentru binele amatorilor de „selfie” în special. Totul pentru ca să…

  umbrele 1

  Și duse au fost…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.