joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ministrul Tineretului și Sportului: De mâine, fanii pot reveni pe stadioane

  de - | 19 mai 2021, 8:57 PM | Sport

  0

  imagine cu rol ilustrativ , foto: arhivă

  Cum vor reveni fanii pe stadioane: de mâine, indiferent de sport, spectatorii pot ocupa cel mult 25 la sută din locuri. Un ordin comun al miniștrilor Sănătății și Sportului va fi publicat în Monitorul Oficial astăzi.

  „Pentru toate competițiile care se desfășoară în aer liber, acest procent de 25% se poate aplica de mâine, fără nici o problemă. Suporterii trebuie să fie vaccinați, să treacă peste protocolul de vaccinare cu 10 zile, să aibă test PCR de 72 de ore sau test antigen de 24 de ore” a spus Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

  Acesta a spus că și testele rapide sunt acceptate.

  Oficial, finala Cupei României – de sâmbătă – va fi cel mai probabil primul meci de fotbal cu spectatori după mai bine de un an.

  Potrivit noilor reguli, sportivii care au terminat schema de vaccinare nu vor mai fi obligați să se testeze periodic.

  ”Sportivii care trebuiau să plătească atât de mulți bani din bugetele lor foarte mici pe teste, după care am trecut pe teste antigen, am decis ca vaccinarea să țină loc acestor teste. Dacă ești vaccinat, ai făcut amândouă vaccinurile, după 10 zile poți să mergi la orice competiție, fără nici un test”.

  Citește mai mult pe Europa FM.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.