miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Educației: „Bacalaureatul și Evaluarea Națională ar putea avea loc în iulie, fără materia din semestrul 2”

  de - | 7 aprilie 2020, 3:12 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Probele scrise ale evaluării naționale și bacalaureatului ar putea fi organizate în iulie, iar subiectele nu va cuprinde programa aferentă semestrului al doilea, a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie, potrivit Digi24. Data depinde însă de evoluția pandemiei de coronavirus în România, a adăugat ea. 

  Anisie a mai spus că sesiunea specială de bacalaureat pentru olimpici va fi anulată.

  Data reluării cursurilor se va stabili în funcție de evoluția pandemiei. În contextul informațiilor din prezent, scenariul de lucru prevede reluarea cursurilor după încetarea situației de urgență și luarea măsurilor de siguranță, potrivit ministrului.

  Situația școlară a elevilor se va încheia cu minimum două note, plus nota de la teză, acolo unde este cazul. Programa pentru teză va include doar materia studiată până în data de 11 martie, când au fost suspendate cursurile, a mai spus Anisie.

  Sursa: digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.