miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ședință cu ministrul Dezvoltării, pentru despăgubirea sinistraților din județul Arad

  de Special Arad | 3 iulie 2023, 11:08 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Cauzele și consecințele inundațiilor de la Gurahonț, Brazii și Săvârșin, despăgubirea sinistraților, sunt subiectele pe care președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, le discută astăzi, 3 iulie, la București, cu Adrian Veștea – ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

  La o săptămână după inundațiile catastrofale din zona montană a județului, soldată cu pierderea unei vieți omenești și pagube materiale de peste 20 de milioane de lei, președintele Consiliului Județean Arad îl invită pe ministrul Dezvoltării în județul nostru, pentru a analiza motivele producerii unor inundații devastatoare, nevoia realizării unor lucrări de sistematizare în zona montană, respectiv discuții cu administrațiile locale implicate în vederea stabilirii unui plan de lucru care să prevină daunele viitoare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.