miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a dispus anchetă fulger în MAI, după materialul Recorder

  de - | 27 iulie 2023, 12:27 PM | Naţional

  0

  Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a dispus anchetă fulger în MAI, după ce un polițist s-a plâns că e terorizat de șef, în beneficiul unui om de afaceri. E vorba de un scandal apărut la Bihor.

  Referitor la subiectul dezbătut în spațiul public, privind un polițist din Bihor care ar fi descoperit că datele personale i-au fost accesate ilegal în beneficiul unor oameni influenți din județ, facem următoarele precizări:

  Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a solicitat Inspectoratului General al Poliției Române să demareze urgent verificări în acest caz. În funcție de rezultatele verificărilor, vor fi luate măsurile care se impun, conform legii.

  Conducerea MAI atrage atenția tuturor celor care dețin funcții de comandă, la orice nivel sau structură, că este datoria lor să sprijine și să protejeze polițiștii onești, indiferent de numele și influența persoanelor cu care se confruntă. Legea și procedurile polițienești trebuie să fie respectate în toate situațiile, fără excepție.

  Nicio abatere de la acest principiu nu va fi tolerată!

  Mai multe detalii AICI

  Citește și: Dezvăluirile „Recorder” despre „infractorii în uniformă” și despre un polițist maltratat psihic aruncă în aer, încă o dată, instituția denumită Poliție

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.